Andreea Mantea poarta rochii de gala Miss Grey

Andreea Mantea poarta rochii de gala Miss Grey1

Rochiile de gala sunt foarte dificil de ales, cu atat mai mult cu cat suntem constiente de faptul ca trendurile vin si trec, ca moda se schimba cel putin in functie de sezon si ca astfel de evenimente in general sunt destul de rare in viata noastra. De aceea, celebritatile pot sa ne ofere reale repere de stil atunci cand avem de facut o astfel de alegere. Pentru ca au contact cu cele mai noi tendinte in moda, celebritatile au capacitatea de a seta noi trenduri, in functie de imbracamintea pe care ele o poarta - iar noi trebuie sa acordam atentie acestor detalii, cu atat mai mult cu cat parerile despre tinuta unei vedete sunt pozitive.

Daca te gandesti de ceva vreme sa adaugi garderobei tale o rochie de gala, dar esti inca indecisa asupra modelului, avem o recomandare de stil ideala pentru tine: rochiile de gala Miss Grey, de care insasi superba vedeta Andreea Mantea s-a indragostit.

Andreea Mantea poarta rochii de gala Miss Grey2

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate figuri feminine din Romania, si intotdeauna a fost admirata pentru frumusetea sa si pentru gusturile deosebite pe care le are in ceea ce priveste vestimentatia. Astfel, Andreea a ales sa poarte in cadrul filmarilor pentru teasing-ul WowBiz de la Kanal D rochia de gala Ella bordo, marca Miss Grey. Confectionata din dantela, integral, si definita de liniile simple care ii urmaresc subtil liniile siluetei, rochia de gala Ella bordo a reusit sa ii confere frumoasei celebritati o alura extrem de seducatoare si feminina, punandu-i in evidenta frumusetea naturala.

Andreea Mantea poarta rochii de gala Miss Grey3

Iar la evenimentul de decernare a premiilor Radar de Media, Andreea Mantea a ales tot una dintre rochiile de gala Miss Grey - de data aceasta, a optat pentru rochia de gala Ella. Confectionata din dantela cusuta cu fir irizant auriu, rochia de gala a infrumusetat intr-o mnaiera superba bustul vedetei, evidentiindu-i formele feminine cat se poate de elegant. Auriul este in general o nuanta potrivita pentru cele mai speciale evenimente festive, datorita alurii sale luxuriante, iar Andreea a stiut foarte bine de ce alege aceasta rochita. Superba vedeta a ales sa accesorizeze rochia Miss Grey cu o pereche de pantofi stiletto negri, simpli, cu o pereche de cercei statement in culorile rochiei,si cu un clutch cu o textura sofisticata, similara cu cea a rochiei de gala.

Andreea Mantea a optat pentru un machiaj de seara superb, care se potriveste de minune rochiei Miss Grey, compus din smokey-eyes si ruj nude. Tinuta festiva a Andreei Mantea a fost completata de o coafura atent realizata, stransa la spate, special pentru a lasa farmecul rochiei de gala Miss Grey sa isi faca efectul pe deplin. Provocatoare, feminina si eleganta, rochia de gala Miss Grey a reusit sa ii asigure frumoasei Andreea Mantea o aparitie demna de covorul rosu.

Poti intra oricand in posesia rochiilor de gala favorite ale Andreei Mantea, comandandu-ti modelul favorit

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/andreea-mantea-poarta-rochiile-de-gala-miss-grey/

Share/Bookmark