Noua colectie de rochii de primavara Miss Grey

rochii-de-primavara-miss-grey1

Descopera fascinatia feminitatii in noua colectie de primavara Miss Grey


Si ce daca s-a prabusit iarna peste noi? O sa se ridice si-o sa plece in cateva zile, c-avem treaba multa, avem culori de privit, flori de mirosit si tinute delicate, feminine si fermecatoare de purtat. Colectia noua de rochii elegante de primavara Miss Grey asteapta nerabdatoare sa-ti arate ca designul senzual poate fi prieten bun cu confortul, ca detaliile moderne se pot inspira din stilul romantic, iar armonia liniilor simple este cea mai scurta cale spre un rafinament ireprosabil.

Anul 2018 readuce armonia si gratia in garderoba de zi sau de ocazie, iar tinutele care vor impresiona chiar si cele mai pretentioase gusturi vor fi cele in care naturaletea se imbina cu cochetaria.

Rochii de zi irezistibile cu detalii romantice


rochii-de-primavara-miss-grey2rochii-de-primavara-miss-grey3

Ti-am pregatit modele incantatoare de rochii de zi in care vei arata impecabil, fie ca alegi sa le porti la birou, la o cina romantica sau la o petrecere de cocktail. Cu maneci lungi care iti asigura confortul in zilele racoroase, croieli in clos care iti avantajeaza silueta, texturi de calitate si culori intense, luminoase, noile tinute te vor fermeca si vor deveni repede preferatele tale. Elementele de inspiratie romantica precum florile aplicate si fundele compun un look ultra feminin, iar designul fluid ii confera vitalitate.

Un caleidoscop de culori in noile rochii de primavara


rochii-de-primavara-miss-grey4rochii-de-primavara-miss-grey5

Stii deja ca in aceasta primavara se poarta rosu, iar rochiile de zi sau de seara in nuante de rosu sunt obligatorii daca vrei sa fii in tendintele modei 2018. Am ales pentru modelele de rochii rosii de primavara din noua colectie texturi fine care pun in valoare culoarea pasiunii, precum dantela, voalul si tulul imprimat cu buline si inimioare. Si pentru ca e la fel de important ca primavara sa te imprietenesti cu cele mai vesele culori, iti recomandam nuantele expresive de albastru azur, roz pudra si verde imperial pentru a iesi in evidenta cu stil.

Rochiile asimetrice sugereaza o atitudine jucausa si increzatoare



O declaratie de personalitate incepe cu o tinuta originala si rafinata in care te simti pregatita sa cuceresti admiratia tuturor. Chiar daca liniile clasice au farmecul lor incontestabil, indrazneste primavara aceasta sa portirochii elegante asimetrice din noua colectie Miss Grey si vei descoperi placerea ineditului. Atat modelele de rochii lungi de seara asimetrice, cat si rochiile scurte pe un umar, te vor surprinde printr-un design inovator si deosebit de seducator: insertia de tul de culoarea pielii sugereaza un decolteu senzual caruia nimeni nu-i poate rezista.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/colectii/descopera-fascinatia-feminitatii-in-noua-colectie/

Share/Bookmark