Aer conditionat ieftin cu inverter

AER_CONDITIONAT_IEFTIN_CU_INVERTER_1

 

AER CONDITIONAT IEFTIN CU INVERTER


Unitatile de climatizare cu sistem inverter sunt superioare din punct de vedere al consumului energetic in raport cu aparatele traditionale.

Aparatele de aer conditionat clasice utilizeaza pentru reglarea temperaturii camerei un compresor ce lucreaza la capacitate maxima sau este inchis din cand in cand. Temperatura aerului ambiental este masurata cu un termostat ce are si rolul de a porni compresorul in momentul in care temperatura dorita este depasita.

Aparatele de aer conditionat cu tehnologie Inverter folosesesc un compresor a carui capacitate este modulata. Acest compresor este alcatuit din doua componente: partea mecanica - compresorul propriuzis si partea electrica constituita din motor. Ambele componente pot fi utilizate pentru modularea capacitatii.

Mai jos am selectat pentru dvs. 3 din cele mai interesante aparate de aer conditionat cu inverter:

AER_CONDITIONAT_IEFTIN_CU_INVERTER_2

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, Kit instalare inclus


Descriere:

Adio vreme rea
Multi dintre dumneavoastra ati trecut prin zile de vara sufocante, incercand sa va racoriti la briza unui ventilator sau, din contra, de zile de iarna petrecute in frig, cu calorifere reci, incercand sa va incalziti cu solutii ineficiente? Uitati de acele momente neplacute si incercati sa va relaxati la briza placuta, oferita de aerul conditionat Star-Light ACM-12BIN.
Eficienta
Realizeaza temperatura optima, pe care o doriti, in toata camera si nu trebuie sa va faceti griji in privinta costurilor. Datorita sistemului de tip Inverter si a claselor energetice superioare - la racire, dar si la incalzire - aerul conditionat Star-Light ACM-12BIN va ofera clipe de relaxare la temperatura optima, atat in timp ce functioneaza, cat si atunci cand cititi factura la energia electrica.

pret informativ: 1399 Lei la reducere in oferta eMag

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE LA AER CONDITIONAT, AICI


AER_CONDITIONAT_IEFTIN_CU_INVERTER_3

Aparat de aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A inverter 12000 BTU Clasa A+, kit pentru instalare inclus 

 

Descriere

NORDSTAR cu Tehnologie Inverter: Precizie, Economie si Confort. Aparatele de aer conditionat cu tehnologia inverter reprezinta varful de gama din punct de vedere al eficientei energetice si al eficacitatii in functionare. Sistemele inverter folosesc compresoare cu viteza de rotatie variabila, astfel incat pot doza cu precizie necesarul de aer cald sau rece in functie de cerinte. Avantaje: Temperaturile dorite se ating mult mai repede Economisiti energie Se evita pornirea/oprirea repetata a compresorului. Fluctuatii minime de temperatura Zgomot redus atat pentru unitatea de interior cat si pentru unitatea de exterior. CONTINE kitul pentru instalare (traseul frigorific), NU CONTINE suporti prindere unitate externa.

pret informativ: 1589 Lei la reducere in oferta eMag


OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE LA AER CONDITIONAT, AICI


AER_CONDITIONAT_IEFTIN_CU_INVERTER_4

Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU, Clasa A+, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb 

 

Descriere

Consum energetic zero în regim standby
Evitand irosirea energiei la pornire si oprire si cu ajutorul tehnologiei de control imbunatatite, aparatul de aer conditionat de la Samsung va ajuta sa reduceti semnificativ consumul de energie. Noul aparat de aer conditionat de la Samsung va ajuta sa faceti economii chiar si cand este oprit. Panoul de control imbunatatit utilizeaza cantitati minuscule de energie cand este oprit, rezultand astfel o economie mai mare decat la aparatele conventionale de aer conditionat.
Filtru HD complet
Cu ajutorul filtrului de inalta densitate complet de la Samsung, puteti sa asigurati curatenia si prospetimea camerei dvs. Filtrul HD complet filtreaza mai bine, inlaturand cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat in aer curat, plin de energie. Si curatarea filtrului devine mai comoda.

pretinformativ: 1649Lei la reducere in oferta eMag



Share/Bookmark