O colectie de haine trendy, de toamna

haine-trendy-de-toamna-1

Haine de toamnă 2016 

 

Haine de Toamna pentru Placerea ta! Dupa o vara fierbinte de colectii hot, StarShinerS iti propune o colectie de haine trendy, de toamna. Alege din cea mai diversificata colectie de haine pentru toamna si cea mai fashion intre prietene... StarShinerS te ajuta sa-ti completezi garderoba de toamna cu cele mai potrivite haine!


  Colectia de haine de toamna 2016- Paltoane dama

 

Paltoanele devin cele mai bune prietene ale noastre, in zilele racoroase ale lunilor de primavara, toamna si iarna. Sunt elegante si ofera un look distins. Iti recomandam sa ai in dressing cel putin doua paltoane. In acest fel eviti tendinta de a imbraca acelasi palton un sezon intreg.

haine-trendy-de-toamna-2
Palton LaDonna elegant, matlasat
haine-trendy-de-toamna-3
Palton LaDonna scurt, cu imprimeu floral 

 

Colectia de haine de toamna 2016- Trenciuri 

 

Sunt momente cand, in zilele reci de toamna sau de primvara, nu ai inspiratie cu ce sa asortezi tinuta aleasa? De multe ori alegem sacourile si uitam ca trenciurile sunt cele mai potrivite piese pentru a fi eleganta si moderna, in acelasi timp.

haine-trendy-de-toamna-4
Trench LaDonna cu model grafic
haine-trendy-de-toamna-5
Trench Artista cu un croi evazat


Colectia de haine de toamna 2016- Geci dama


Gecile sunt cele mai bune aliate in sezonul rece. Indiferent ca iti plac gecile pana in talie, trenciurile, sacourile mai groase sau de ce nu si cardiganele, aici vei gasi o gama variata de piese care iti tin de cald si se combina armonios cu fuste, pantaloni sau rochii

haine-trendy-de-toamna-6
Geaca Ireesistible Winter
haine-trendy-de-toamna-7
Geaca Confident Weather Black

Colectia de haine de toamna 2016- Pulovere 


Puloverele sunt cele mai bune achizitii. Sunt piese versatile, care datorita croiului si a materialului din care sunt confectionate pun in evidenta si alte articole vestimentare. Alege tot timpul pulovere pline de culoare. 

haine-trendy-de-toamna-8
Pulover PrettyGirl Attention Grey
haine-trendy-de-toamna-9
Pulover Top Secret SSW1979 Rosa

Colectia de haine de toamna 2016- Camasi dama


Camasile sunt aliatele noastre de fiecare data cand dorim sa alcatuim un look office sau casual. Aici vei descoperi o colectie impresionanta de camasi: lejere, pe corp, din dantela, colorate, albe dar si negre, casual dar si elegante. Aloca timp si descopera o colectie superba de camasi. 

haine-trendy-de-toamna-10
Camasa PrettyGirl cu volanase
haine-trendy-de-toamna-11
Adăugați o legendă

Colectia de haine de toamna 2016- Pantaloni 


Pantalonii sunt acele piese vestimentare care, chiar daca initial, au fost destinate doar sexului puternic, cu timpul fashion designerii si-au dat seama cat de bine se potrivesc si sexului feminin. Indiferent de ocazie, perechea de pantaloni potrivita te ajuta sa ai un look fresh adecvat oricarei perioade din zi! 

haine-trendy-de-toamna-12
Pantaloni Ocassion mulati pe picior
haine-trendy-de-toamna-13
Pantaloni Ocassion mulati pe picior

Colectia de haine de toamna 2016- Blugi dama 

 

Blue-jeansii au devenit o emblema atat pentru barbati, cat si pentru femei. Cu siguranta nu putem renunta la ei pentru ca sunt o piesa la care nici macar cei mai vestiti creatori de moda actuali nu renunta. 

haine-trendy-de-toamna-14
Blugi Fashionable Blue
haine-trendy-de-toamna-15
Blugi Fashionable Blue

Colectia de haine de toamna 2016- Bluze dama


O colectie deosebite de bluze cu diferite croiuri: evazate, asimetrice, cu guler sau tip helanca potrivite pentru a fi purtate zi de zi. Indiferent ce anume vrei sa inspiri: un fel childish, sobru sau Sweet, cu siguranta iti vei gasi perechea aici.

haine-trendy-de-toamna-16
Bluza LaDonna
haine-trendy-de-toamna-17
Bluza LaDonna

Multumim pentru vizita si va dorim shopping placut!

Share/Bookmark