Zboruri la preturi imbatabile pe Vola. ro

bilete-de-avion-ieftine-1

Smart Connection - zboruri la preturi imbatabile pe Vola.ro

Stiai de produsul oferit de Vola Smart Connection? Stiai ca poti promova zboruri cu escale inteligente cu 50% mai ieftine?

Ce este Smart Connection?

bilete-de-avion-ieftine-2


Smart Connection este un instrument unic de cautare avansata pentru combinatii de zboruri la preturi imbatabile dezvoltat de Vola.ro. Combinatiile gasite folosind functia Smart Connection includ doua sau mai multe zboruri ale uneia sau mai multor companii aeriene. Fiecare zbor este tratat ca un serviciu separat, iar companiile aeriene nu coopereaza in organizarea unei astfel de calatorii.

Cu alte cuvinte, Smart Connection combina mai multe zboruri, in general de la companii aeriene diferite, care in mod normal nu se pot combina in sistemele de rezervari existente pe piata. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente la preturi ce ajung sa fie cu 50% mai ieftine.

Ce inseamna escale inteligente?

Escale inteligente sunt escale de lunga durata, intre 10 si uneori si peste 30 de ore in orase atractive ce ofera posibilitatea calatorului ca pe timpul escalei sa profite de ocazie si sa viziteze orasul.

Sa luam exemplul unei rute Bucuresti - Porto in perioada 18 - 21 noiembrie 2016. La momentul redactarii acestui document, prin Smart Connection, biletul costa 71 euro fata de 235 euro in varianta unui zbor direct cu o companie de linie.

Prima escala este la Bruxelles, 22 de ore, iar cea de-a doua este Milano cu o durata a escalei de 23 de ore. Ambele escale permit vizitarea oraselor in acest timp fapt ce reprezinta un avantaj.

Garantia Smart Connection

Garantia Smart Connection este oferita gratuit si aceasta protejeaza clientii in cazul in care pierd o conexiune pentru ca unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut intarzieri. In acest caz, Vola.ro ofera suport 24/7 si se obliga sa achite pana la de trei ori contravaloarea biletului initial pentru a cumpara clientului aflat in aceasta situatie un nou bilet de avion care sa permita continuarea calatoriei.

Top destinatii

Smart Connection ofera posibilitatea cumpararii unui bilet de avion ieftin pentru mai mult de 500 de rute.
60% dintre plecari sunt din Bucuresti, urmate de Cluj, Iasi si Timisoara.Biletele ce pot fi cumparate prin Smart Connection sunt semnalate cu logo-ul din dreapta.

Biletele care nu sunt semnalate cu logo nu fac parte din Smart Connection.

Vizualizati toate ofertele aici

Sursa articol:
https://goo.gl/ure4UJ

Share/Bookmark