Fusta plisata, delicata, vaporoasa si feminina

Trend alert: fusta plisata

Trend alert: fusta plisata


Un trend ce se pastreaza de cateva sezoane incoace si care se pare ca inca se „incapataneaza” sa ramana e cel al fustei plisate. Delicata, vaporoasa si feminina, fusta plisata se regaseste intr-o multitudine de culori si lungimi in asa fel incat sa se potriveasca tuturor.

In magazine regasim atat fuste plisate cu mult volum sau cu pliuri mai dese pe partile laterale ce vin de minune pe o silueta cu solduri inguste, cat si fuste plisate ce cad lejer pe langa solduri si se potrivesc chiar si siluetelor cu solduri mai voluptoase.

Fustele plisate pana la genunchi sau cele ce se termine la o palma deasupra genunchilor arata superb pe tipele scunde, in timp ce fustele plisate pana la jumatatea gambei sau lungi vin mult mai bine pe o tipa inalta.

Uite ce modele superbe am gasit pe StarShinerS:


Fusta Daniella Cristea Plaited White


Fusta plisata lunga si vaporoasa e alegerea ideala pentru zilele de vara. Poart-o cu o bluza cu maneci clopot si umerii goi, o pereche de sandale joase aurii si un cos din paie. Cu o astfel de tinuta poti merge nu doar la mare, ci si intr-un city break pe timpul verii.

Fusta Daniella Cristea Plaited White1Fusta Daniella Cristea Plaited White2


Fusta Fofy Princess Mood Gold


Fusta plisata cu insertie de fire lame iti confera un look glamorous. Daca alegi sa porti o astfel de fusta, trebuie sa o lasi sa fie „vedeta” tinutei. Asa ca, alege sa o porti cu un top simplu. Diferenta dintre o tinuta de zi si una de club o vor face incaltarile. Poarta adidasi pe timpul zilei si sandale cu multe barete si toc inalt seara.

Fusta Fofy Princess Mood Gold1Fusta Fofy Princess Mood Gold2


Fusta Top Secret S020584 Black


Fusta plisata pana la genunchi poate fi purtata atat in tinute casual, cat si office. Poart-o cu o camasa cu printuri colorate si o pereche de pantofi tip Oxford. Vei obtine un look cool si confortabil!

Fusta Top Secret S020584 Black1Fusta Top Secret S020584 Black2

Fusta Daniella Cristea Humbly LightBlue


Fusta pana la genunchi, cu un croi lejer, e confectionata din suprapuneri de materiale cu pliuri si de tip voal. Datorita croiului si materialului vaporos e perfecta pentru a fi purtata in zilele toride de vara. Vei arata chic si nu vei resimti asa intens caldura.

Fusta Daniella Cristea Humbly LightBlue1Fusta Daniella Cristea Humbly LightBlue2

Tu ai o fusta plisata in garderoba? 

Fuste elegante vezi oferta completa

Sursa articol:
http://starsblog.ro/trend-alert-fusta-plisata/

Share/Bookmark