Piese vestimentare cu straluciri metalice

haine-femei-in-nuante-metalice

Straluciri metalice, cele mai trendy piese ale sezonului

 

Inca de sezonul trecut, piesele vestimentare cu straluciri metalice au revenit in forta. Fie ca vorbim despre materiale in nuante metalice de auriu sau argintiu, fie ca vorbim despre aplicatii de lanturi sau margele cu sclipiri de metal, acestea au invadat atat podiumul, cat si magazinele.

Observam o varietate de piese vestimentare in nuante metalice: de la rochii, fuste, topuri, pantaloni, pantofi si pana la accesorii. O gama larga de nuante metalice ce ne incanta privirea si ne fascineaza.

Iti prezint cateva produse din materiale in culori metalice sau cu aplicatii metalice de materiale, lanturi sau margele cu aspect metalic ce te vor incanta.


Rochie StarShinerS Aristocratic Look Black


Rochia din ponti roma cu accesoriu metalic cu lant se potriveste la o intalnire, la o zi de nastere sau la o iesire in pub cu prietenii. Poate fi purtata atat cu pantofi cu toc, cat si cu bocanci. E ideala pentru o tinuta casual de zi.

haine-femei-in-nuante-metalice2haine-femei-in-nuante-metalice3


Rochie de club StarShinerS argintie din piele ecologica


Rochia din piele ecologica argintie are un design simplu, dar de efect. Prevazuta cu 2 fermoare laterale, mai deosebite, cu dintii vopsiti multicolor. Se poate purta ca rochie, cat si cu o pereche de colanti lasand fermoarele desfacute. E foarte potrivita pentru segmentul de cliente tinere, fiind ideala pentru o iesire in club. Rochia este complet captusita pentru a fi mai placuta la purtare.

haine-femei-in-nuante-metalice4haine-femei-in-nuante-metalice5


Rochie StarShinerS Kaleidoscop Sensation Black


Rochia din ponti roma cu insertii de piele ecologica argintii si aurii e potrivita atat pentru o tinuta office, cat si pentru o tinuta casual. La birou poart-o cu pantofi stiletto, iar intr-o tinuta lejera alaturi de o pereche de bocanci cool. Croiul tip creion iti pune in evidenta silueta si, de aceea, e indicat sa o porti cu lenjerie si dresuri modelatoare pentru un look perfect.

haine-femei-in-nuante-metalice6haine-femei-in-nuante-metalice7


Rochie StarShinerS Kaleidoscop Enigmatic Black


Aceasta rochie superba cu maneci 3/4 se potriveste atat pentru o iesire in club, cat si la o onomastica. Combinatia de texturi si culori ii da un aer aparte si o face deosebita.

haine-femei-in-nuante-metalice8haine-femei-in-nuante-metalice9



Bluza dama cu maneci clopot StarShinerS neagra


Bluza din ponti roma cu maneci largi tip clopot, accesorizata cu un colier cu margele argintii se potriveste pentru tinute casual-elegante. Asorteaz-o cu o fusta creion si vei obtine efectul scontat.

haine-femei-in-nuante-metalice10haine-femei-in-nuante-metalice11


Fusta cu talie inalta StarShinerS argintie


Fusta din piele ecologica, cu talie inalta, intr-o culoare metalica se potriveste la tinute elegante, casual si de club. Aceasta fusta moderna iti va conferi un look tineresc si cool.

haine-femei-in-nuante-metalice12haine-femei-in-nuante-metalice13


Rochie rochie petrecuta StarShinerS neagra cu aplicatii cu margele


Rochia bicolora din ponti roma cu accesorii cu margele argintii aplicate pe rascroitura manecii e ideala pentru segmentul young. Partea de jos este incretita si petrecuta, dand volum soldurilor. Poate fi integrata atat in tinute casual, cat si in tinute de club.

haine-femei-in-nuante-metalice14haine-femei-in-nuante-metalice15


Rochie croi larg StarShinerS neagra cu pliuri de material


Rochia din ponti roma se potriveste perfect in tinute casual. Croiul este tip balon. La tiv are o bucata din ponti roma plisata si pe rascroitura manecii are accesorii cu margele argintii. Simpla, dar cu mici detalii de efect.

haine-femei-in-nuante-metalice16haine-femei-in-nuante-metalice17


Te-am convins sa incluzi trendul stralucirilor metalice in garderoba ta?

 

Vizioneaza si ultima colectie de haine femei aici

Sursa:
http://starsblog.ro/straluciri-metalice-cele-mai-trendy-piese-ale-sezonului/

Share/Bookmark