Costume office pentru femei

costume-office-dama-online1

Compleurile office de dama de la InPuff


Compleurile office de dama de la InPuff sunt destinate tuturor femeilor care vor sa fie o prezenta deosebita in orice moment!

Compleurile si costumele de dama sunt alegeri elegante pentru tinute stilate. InPuff iti ofera compleuri de dama care sa iti puna in valoare feminitatea si in care sa te simti bine si atragatoare de fiecare data cand le porti!

Tinute office pentru femeia diva, care reuseste sa îmbine prestigiul profesional şi carisma personala, folosindu-se de un cod vestimentar de inalta clasa, pentru un succes garantat

Compleu elegant bleumarin cu sacou si pantaloni • MBG


costume-office-dama-online2costume-office-dama-online3

Compleu elegant bleumarin cu sacou si pantaloni Compleu dama Compleu elegant bleumarin Sacou elegant bleumarin  Guler inalt Se incheie in talie cu un accesoriu auriu Cambrat pe talie Ideal pentru tinuta ta de birou Captuseala bleumarin Pantaloni eleganti bleumarin Croi conic Se incheie cu fermoar mos si baba si nasture transparent Talie medie Buzunare functionale in fata Buzunare aparente pe spate Material:95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cei mai frumoase compleuri dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


Compleu elegant negru cu broderie aurie • Atmosphere


costume-office-dama-online4costume-office-dama-online5

Compleu elegant negru cu broderie aurie Compleu elegant negru Sacou cambrat ideal atat pentru birou cat si pentru evenimente Decolteu adanc Sacou accesorizat cu broderie aurie Sistem de inchidere mos si baba Pantaloni eleganti cu talie inalta Margine aurie la sacou si pantaloni Material 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante compleuri! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).

Compleu albastru cu insertie din piele ecologica corai • Atmosphere


costume-office-dama-online6costume-office-dama-online7

Compleu albastru cu insertie din piele ecologica corai Scaou elegant albastru cu insertie din piele ecologica corai Cambrat pe talie Decolteu adanc Sistem de inchidere mos si baba Fusta midi albastra Fusta office-eleganta Croi pe corp Slit in partea din fata Se incheie cu fermoar la spate Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase compleuri! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

Compleu office-elegant negru cu dungi albe • Atmosphere


costume-office-dama-online8costume-office-dama-online9

Costum office-elegant negru cu dungi albe Sacou negru cu dungi albe Sacou petrecut cu fermoar lateral Accesorizat in talie cu piele ecologica Cambrat pe corp Pantaloni dama negri cu dumngi albe Pantaloni office - eleganti Talie normala Buzunare laterale Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase compleuri! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

Compleu elegant bleumarin cu vipusca rosie • Atmosphere


costume-office-dama-online10costume-office-dama-online11

Compleu elegant bleumarin cu vipusca rosie Sacou elegant bleumain Sacou cambrat Decolteu adanc Accesoriu pe buzunar Se incheie cu nasturi aurii Vipusca rosie pe margine Pantaloni eleganti-office cu talie inalta Material elastic Pantaloni bleumarin versatili Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante compleuri! * Modelul nostru poarta marimea S(36).

Compleu dama elegant bleumarin • MBG


costume-office-dama-online12costume-office-dama-online13

Costumul dama bleumarin elegant este ideal pentru tinutele office si elegante dar si pentru intalniri business. costum dama format din sacou si fusta sacou bleumarin sacou tercot cambrat pe corp se inchide cu un nasture fusta tercot cu 2 nasturi aurii in talie se inchide cu fermoar la spate captuseala bleumarin lungime: 63 cm material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante costume dama! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)

Compleuri dama - vezi oferta completa

Share/Bookmark