Rochii de ocazie • Atmosphere

Rochiile de ocazie Atmosphere, o alegere inspirata


Cateva cuvinte despre brandul Atmosphere

Brandul Atmosphere, infiintat in 2002 este unul dintre cele mai longevive branduri de croitorie romanesti. La Atmosphere Fashion sunteti pe deplin in centrul atentiei, avand garantia ca afacerea este dedicata unor servicii de inalta calitate. Brandul Atmosphere produce o gama larga de: confectii de dama si tineret.

Clientii Atmosphere sunt firme importante de pe plan local si international. Personalul e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-se de o reputatie foarte buna in randul clientilor, produsele si serviciile companiei va vor oferi o satisfactie garantata.Atmosphere si-a propus inca de la inceput sa livreze servicii si produse pe placul clientilor, avand mereu in vedere calitatea, tendintele si influentele din moda.

Fiind o echipa tanara si plina de entuziasm Atmosphere pune accent pe atentia fata de detalii si varietatea produselor, contribuind la realizarea unui stil elegant, comod si mereu in tendinte.

Plecand de la cele scrise in randurile de mai sus, am facut pentru dvs. o selectie de rochii de ocazie lungi care pot reprezenta cea mai buna alegere pentru a fi in centrul atentiei la orice eveniment special:

Rochie lunga de ocazie bistrech rosu si dantela • Atmosphere


Rochie lunga de ocazie bistrech rosu si dantela1Rochie lunga de ocazie bistrech rosu si dantela2

Rochie lunga bistrech rosu si dantela; rochie lunga de seara rochie de ocazie cu dantela croi modern tip sirena rochie mulata eleganta spatele usor decoltat se inchide cu fermoar ascuns la spate ideala pentru petreceri si evenimente pretentioase accesorizata cu o centura din catifea detasabila; lungime: 150 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante rochii de seara!

Rochie lunga de ocazie somon • Atmosphere


Rochie lunga de ocazie somon1Rochie lunga de ocazie somon2

Rochie lunga somon rochie lunga rochie de ocazie bust din material paietat partea de jos din tul talie accesorizata cu funda aurie fara maneca bust neburetat despicatura adanca pe picior lungime: 143 cm de la subrat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie!

Rochie lunga de seara tip sirena din paiete si tafta neagra • Atmosphere


Rochie lunga de seara tip sirena din paiete si tafta neagra1Rochie lunga de seara tip sirena din paiete si tafta neagra2

Rochie lunga de seara tip sirena din paiete si tafta neagra rochie eleganta de seara tip sirena volane in partea de jos bustul din baiete aurii si negre tul bej transparent deasupra decolteului lasata pe umeri fermoar pe spate lantisor auriu in talie tafta neagra mulata in partea de jos Material 95% poliester 5% elastan. made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie turquoise tip sirena cu broderie florala • Atmosphere


Rochie turquoise tip sirena cu broderie florala1Rochie turquoise tip sirena cu broderie florala2

Rochie turquoise tip sirena cu broderie florala; Rochie turquoise tip sirena; Rochie lunga cu broderie florala Tul nude la genunchi ;Rochia este din tul brodat si dublat cu lycra turquoise Rochie de seara cu trena Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie ! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie lunga de seara din tul verde si broderie aurie • Atmosphere


Rochie lunga de seara din tul verde si broderie aurie1Rochie lunga de seara din tul verde si broderie aurie2

Rochie lunga de seara din tul verde si broderie aurie; Rochie de seara verde Decolteu adanc Accesorizata in talie cu o curea detasabila Tul in partea de jos Broderie in zona bustului Fermoar la spate Lungime de la sub brat: 140 Material: 95% poliester 5% elastan Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii lungi de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Vezi si alte modele de rochii de ocazie lungi, click aici

Share/Bookmark