Pantalonii evazați au revenit în tendințe

pantaloni-evazati-1

Pantalonii evazați au revenit în tendințe. Iată cum îi poți purta


Pantalonii evazați au revenit la modă și se pare că sunt din ce în ce mai apreciați de către fashionistele din întreaga lume. Fie că este vorba de clasicii jeanși evazați, sau de noile modele de pantaloni fluizi sau asimetrici, este cert că volumele sunt cele care dictează trendurile anul acesta.

Cu toate că nu sunt greu de purtat și au marele avantaj de a alungi silueta, pantalonii evazați trebuie asortați cu grijă, în funcție de model, culoare și material.  Iată câteva exemple:

pantaloni-evazati-2pantaloni-evazati-3

Pantalonii evazați din denim sunt cel mai ușor de purtat pentru că sunt clasici. Pot fi asortați cu aproape orice, de la cămăși masculine sau asimetrice până la topuri feminine cu volane. Singul lucru care nu ar trebui să lipsească din nicio combinație sunt tocurile.

pantaloni-evazati-4pantaloni-evazati-5

Pantalonii evazați din materiale fluide au făcut furori anul trecut și rămân în tendințe și anul acesta. Sunt ideali pentru cele care preferă stilul romantic și se pot asorta cu sandale sau pantofi cu toc pentru un plus de feminitate.

pantaloni-evazati-6

Noile vedete ale anului par să fie pantalonii evazați asimetrici și cu volane. Potriviți pentru cele care nu se tem să experimenteze și să fie în centrul atenției, acest model de pantaloni reușește cu siguranță să scoată din anonomat orice ținută. În funcție de lungime pot fi purtați atât cu tocuri, cât și cu pantofi sau sandale joase.

Va recomandam colectia de pantaloni femei Fashionup!vezi aici

Sursa articol:
http://ceimbracazi.ro/2017/03/14/pantalonii-evazati-au-revenit-iata-cum-ii-poti-purta/

Share/Bookmark