Descopera rochiile la reducere marca Miss Grey

Reduceri la rochiile lungi Miss Grey - alege-ti modelul favorit!

 

ROCHII_MISS_GREY_LA_REDUCERE_1

Concepute in mod special pentru vara, rochiile lungi la reducere pe care ti le punem la dispozitie se fac remarcate atat printr-o bogatie cromatica fara precedent, cat si prin texturile vaporoase si in acelasi timp sofisticate din care sunt confectionate. Utilizand ca material principal voalul fin, rochiile lungi la reducere se incadreaza de minune in peisajul verii, conferindu-ti o alura extrem de diafana, desprinsa parca din povesti. Cu un aer usor romantic, rochiile lungi la reducere din voal fin reprezinta garantia unei aparitii de succes la cele mai speciale evenimente de sezon.

Astazi, iti recomandam una dintre creatiile noastre de top din punct de vedere al popularitatii - rochiile lungi la reducere Verona. Impresionante prin eleganta lor desavarsite, rochiile lungi Verona sunt croite in linie A tocmai pentru a flata orice tip de silueta si pentru a-ti valorifica la maximum feminitatea. Confectionate in intregime din voal fin, rochiile lungi la reducere Verona imbina simplitatea cu sofisticarea, prin atentia deosebita acordata detaliilor speciale, precum bustul fronsat sau aplicatia tip evantai din zona umarului, care iti asigura o nota feminina, romantica si unica.

Fie ca preferi efectul fascinant al nuantelor de albastru imperial, fie delicatetea tonurilor de rose quartz sau pasiunea arzatoare a nuantelor de rosu aprins, rochiile Verona reusesc sa iti garanteze aparitii inedite la cele mai speciale evenimente la care urmeaza sa participi.

Descopera rochiile lungi la reducere marca Miss Grey, si asigura-te ca le gasesti un loc in garderoba ta festiva!

Sursa:https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/reduceri-la-rochiile-lungi-miss-grey-alege-ti-modelul-favorit/


 Cele mai frumoase rochii de ocazie la reducere

 

ROCHII_MISS_GREY_LA_REDUCERE_2ROCHII_MISS_GREY_LA_REDUCERE_3

Doua incantatoare rochii de ocazie scurte la reducere, in tonuri de albastru imperial si bordo-marsala. Confectionata din voal fin cu o textura vaporoasa ce iti confera o alura diafana, rochia de ocazie scurta Timea intr-o superba nuanta de albastru regal iti imbraca formele feminine intr-o eleganta inegalabila. Bustul fronsat, in combinatie cu decolteul in V si spatele decupat, adauga un plus de senzualitate imaginii tale, in vreme ce jocurile de transparenta de pe partile laterale ale insertiilor din tulle completeaza farmecul acestei rochii scurte de ocazie. Dotata cu guta in partea inferioara a fustei, rochia scurta la reducere dobandeste un aer extravangant si usor romantic, indulcind liniile siluetei tale.

Daca inca esti indragostita de nuantele de marsala, opteaza pentru rochia de ocazie la reducere Erin scurta. Cu bustul din dantela pretioasa brodata manual cu paiete si fusta din cel mai fin voal, rochia de ocazie la reducere reprezinta definitia feminitatii insasi. Spatele adanc decupat, alaturi de textura luxurianta a dantelei pretioase, iti asigura o alura extrem de rafinata si feminina, imbinad misterul cu eleganta formidabila a unei rochii de seara. Ideala atat pentru petrecerile de tip cocktail, cat si pentru cele mai sofisticate evenimente de seara, rochia de ocazie la reducere in tonuri bogate de marsala iti confera oa aparitie inedita care iti va aduce numeroase complimente.

Te invitam sa iti alegi rochiile de ocazie la reducere favorite, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site!

Sursa: https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/cele-mai-frumoase-rochii-de-ocazie-la-reducere/


Rochii cocktail de vara la reducere

 

ROCHII_MISS_GREY_LA_REDUCERE_4

Extrem de versatile, rochiile cocktail de vara pot fi purtate in cele mai variate combinatii cromatice. Propunerile noastre de sezon? Rochiile cocktail de vara Timea. Confectionate din voal fin vaporos, ce iti asigura o alura extrem de diafana, rochiile se fac remarcate atat prin bogatia si vibranta culorilor, cat si prin croiala menita sa iti puna in lumina formele feminine si sa mascheze orice potential defect care te-ar putea supara. Bustul fronsat, alaturi de insertiile de guta de la nivelul fustei, care ii confera aspectul usor cret, adauga o nota de originalitate si farmec romantic rochiilor cocktail la reducere.

Sptele decupat, in combinatie cu detaliile semi-transparente din zona taliei, pe lateral, asigura imaginii tale o aparitie caracterizata de senzualitate si mister specific feminin. In functie de preferinte, poti opta pentru tonuri fascinante de bordo-marsala sau de albastru imperial. Ambeel culori se potrivesc de minune cu tonurile de auriu sau argintiu, pentru momentele in care iti doresti sa te faci remarcata la un eveniment de seara, spre exemplu. Feminine si delicate, rochiile cocktail de vara sunt acum disponibile la reducere si sunt nerabdatoare sa faca parte din gardeorba ta festiva.

Traieste povesti de neuitat, purtand rochiile cocktail de vara la reducere! Alege-ti favorita si spune-ne unde o vei purta! Eventual, transmite-ne si o poza :).

Sursa articol:https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-cocktail-de-vara-la-reducere/


 Alege rochii de seara albastre la reducere

 

ROCHII_MISS_GREY_LA_REDUCERE_5

Fascinante prin insasi esenta lor, rochiile de seara albastre ne asigura intotdeauna de faptul ca toate privirile vor fi atintite asupra noastra, la cele mai speciale evenimente la care trebuie sa participam. Imbinand intr-o maniera sofisticata eleganta sublima cu bogatia vizuala si simbolistica a nuantelor de albastru, rochiile de seara in aceasta culoare se transforma in bijuterii vestimentare de exceptie.

Fiind o nuanta foarte puternica, foarte multe femei considera faptul ca albastrul nu li se potriveste si ca este o culaore foarte greu de purtat. Lucurile stau, insa, invers. Pentru ca albastrul (in special tonurile de albastru imperial) este o culoare care are capacitatea de a flata pe oricine, indiferent de tonurile pielii, ale parului sau ale ochilor. Iar daca reusesti sa accesorizezi perfect o rochie de seara albastra, garantia stralucirii tale iti este asigurata.

Pentru evenimentele de sezon, iti punem la dispozitie cele mai spectaculoase modele de rochii de seara albastre la reducere. Recomandarea de astazi, insa, este una cu adevarat speciala, intrucat rochia albastra de seara Erin este o adevarata bijuterie vestimentara. Si nu uita ca este disponibila la reducere!

Cu bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, si cu fusta din voal fin ce ii asigura o alura extrem de diafana, rochia de seara albastra Erin pare desprinsa din basme. Spatele decupat confera purtatoarei acel nivel de senzualitate si mister de care are neovie pentru a cuceri toate privirile, in vreme ce croiala in linie A iti pune in valoare formele feminine, mascand orice potential defect.

Te invitam sa iti alegi rochiile albastre de seara la reducere favorite, cu ajutorul carora sa impresionezi la cele mai deosebite ocazii de sezon.

Sursa: https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/alege-rochii-de-seara-albastre-la-reducere/



Share/Bookmark