Noua colecție Nike pentru femei/ ZOOT

NOUA_COLECTIE_NIKE_PENTRU_FEMEI_1


Nike: Bucuria sportului


În atenția dumneavoastrăă... Nike, zeița victoriei, tăriei și vitezei. Adică lucrurile la care tânjesc toți sportivii sau toți cei care vor să aibă un stil de viața sănătos.
Girls, de astăzi nu mai avem nicio scuză. Legendarul brand Nike a ajuns pe ZOOT și își face debutul cu o colecție pentru femei.

Nu mai e timp de pierdut. Just Do It!

Vara este ideală pentru mișcare și sporturi de toate soiurile: volei pe plajă, yoga în parc sau pur și simplu o plimbare în natură. Și cum altfel să te bucuri mai mult de sport, dacă nu echipat cu articole de la brandul legendar Nike? Începând de astăzi, produsele Nike sunt disponibile pe ZOOT, așa că o să-ți poți găsi outfituri gata să te motiveze pentru orice fel de sport te-ai gândit să încerci.



Tricou gri cu imprimeu cu logo Nike Tee-Icon Futura (Nike) 1Tricou gri cu imprimeu cu logo Nike Tee-Icon Futura (Nike) 2

Tricou gri cu imprimeu cu logo Nike Tee-Icon Futura (Nike)

Topuri, tricouri, body-uri / FEMEI>Topuri, tricouri, body-uri>tricouri cu mânecă scurtă
ZOOT Zice:În fiecare zi ne străduim să fim activi, fie că facem plimbări lungi, alergăm în parc sau ne dăm cu bicla ( pe unde putem).Dacă te regăsești în categoria asta atunci acest tricou gri de la Nike a fost făcut special pentru tine.

VEZI COLECTIA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI

Top albastru subțire Nike Dri-Fit Cool (Nike) 1Top albastru subțire Nike Dri-Fit Cool (Nike) 2

Top albastru subțire Nike Dri-Fit Cool (Nike)

Topuri, tricouri, body-uri / FEMEI>Topuri, tricouri, body-uri>maieuri
Nike continuă să caute noi modalitați de îmbunătățire și inovare a produselor sportive și reușește să îmbine cu succes tehnicul cu designul.
Topul Dri-Fit Cool este realizat o tehnologie inovativă, marca Nike, care presupune un material ce se usuca foarte repede; astfel că asigură un control al umidității foarte bun, dar și un confort termic dat de sistemul de ventilație special.

Topul este special conceput pentru temperaturi ridicate, fiind realizat dintr-un material subțire și ușor iar designul cu bretele duble, încrucișate și decupaj lacrimă de pe partea din spate, asigură libertate de mișcare. Nu mai ai nicio scuză să rămâi în casă.

VEZI COLECTIA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI

Colanți capri roșii Nike Power Legend cu imprimeu (Nike) 1Colanți capri roșii Nike Power Legend cu imprimeu (Nike) 2

Colanți capri roșii Nike Power Legend cu imprimeu (Nike)

Pantaloni, pantaloni scurți, colanți / FEMEI>Pantaloni, pantaloni scurți, colanți>colanţi
ZOOT Zice:Fie că ești pe pista de alergare, sau într-o drumeție pe munte sau  seara după serviciu la aerobic ai nevoie de o pereche de colanți care să-ți ofere comoditate, confort și stil.

Și poți să găsești toate aceste atribute în acești colanți capri Nike Power Legend. Au și un imprimeu grafic în laterale, așa că vei face performanță cu stil.

Colanții sunt realizați cu o tehnologie inovativă, marca Nike, Dri-Fit: care presupune un material ce se usuca foarte repede; astfel, asigură un control al umidității foarte bun, dar și un confort termic dat de sistemul de ventilație special.
Transpirația este absorbită de material și evaporată rapid spre stratul exterior.

Colanții sunt personalizați cu logo Nike și au talie elastică, pentru o susținere bună.


VEZI COLECTIA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI
Pantofi sport roz cu vișiniu Nike Free 6 Print pentru femei (Nike) 1Pantofi sport roz cu vișiniu Nike Free 6 Print pentru femei (Nike) 2

Pantofi sport roz cu vișiniu Nike Free 6 Print pentru femei (Nike)

Încălțăminte / FEMEI>Încălțăminte>tenişi şi pantofi sport
ZOOT zice:Mai știi senzația pe care o aveai când alergai în picioarele goale? Specialiștii de la Nike s-au gândit să o recreeze. Au alcătuit o echipă care timp de 8 ani a cercetat bioecanica alergării. Rezultatele au dus la o mai bună înțelegere a unghiurilor de aterizare a tălpii, a zonelor de presiune și a poziției călcâiului. Ceea ce a permis specialiștilor de la Nike să dezvolte un nou tip de încălțări flexibile și neconvențioanale - Nike Free.
Încălțările Nike Free 6 oferă flexibilitatea și stabilitate de care ai nevoie în timpul exercițiilor. Talpa exterioară inovativă se va întinde, flexa și contracta odată cu piciorul tău.


Share/Bookmark