Care sunt tipurile de cămăși în tendinte?

tipuri_de_camasi_in_tendinte_1

Nu doar noi, tipele, suntem preocupate de hainele pe care le purtăm și șă fim la curent cu ultimele tendințe din modă! Domnii devin din ce în ce mai preocupați de cum arată, ba chiar mai mult, încep să dea sfaturi și să se ajute, între ei, pentru a arăta mai bine!

Așadar, în calitate de soție fashionistă, care are grijă ca domnul ei să fie îmbrăcat în conformitate cu ultimele tendințe, am dat un tur de internet și am aflat care sunt culorile anului pentru bărbați, ce materiale și imprimeuri se poartă, dar și care sunt tipurile de cămăși în vogă!

Culorile anului pentru bărbați:

Dacă astă toamnă s-a purtat la greu verdele și diversele lui nuanțe, iar vara trecuta fost toată roșie,  se anunță a fi un an colorat, în care bărbații vor avea foarte mare libertate în alegerea nuanțelor pe care le vor purta!

tipuri_de_camasi_in_tendinte_2

tipuri_de_camasi_in_tendinte_3

Dacă preferi combinații clasice de alb și negru, adaugă totuși și puțină culoare în garderoba ta, prin cămășile pe care le porți. Pentru ca trecerea să nu fie una bruscă, alege nuanțe ca maro, camel, vișiniu sau bej. În 2016, bărbații vor fi încurajați să poarte nuanțe de portocaliu, galben, mov, roșu sau chiar roz, în ciuda faptului că ar putea fi considerate culori feminine. Cămășile roz și mov, în special, vor fi peste tot, prin oraș, în 2016. O altă combinație cromatică des întâlnită va fi: roșu și negru.

Imprimeurile anului 2016 pentru bărbați:

CAROURILE: Clasicele carouri râmăn în tendințe și în 2016! Puteți alege între cele de mici dimensiuni și cele XXL. Ambele la fel de atractive. Reține două lucruri importante: carourile nu se vor demoda niciodată (o piesă care are carouri reprezintă deci o investiție pe termen lung) și nu combina NICIODATĂ două piese diferite care au carouri.


tipuri_de_camasi_in_tendinte_4

tipuri_de_camasi_in_tendinte_5

IMPRIMEURI FLORALE: Al meu le urăște! Mi-a interzis să îi cumpăr vreodată o cămașă cu flori, argumentând că nu suntem pe plajă în Bahamas. Cămășile cu flori au fost purtate foarte mult în 2016 și rămân în tendințe și în 2015, dar vor fi purtate mai puțin, iar florile trebuie să fie cât mai mici și discrete.

tipuri_de_camasi_in_tendinte_6

tipuri_de_camasi_in_tendinte_7

IMPRIMEURI GRAFICE și GEOMETRICE: Soțul meu are doar astfel de imprimeuri! A fost tot timpul pasionat de matematică și are o nevoie acută de a arăta asta prin cămășile pe care le poartă. Acest tip de imprimeuri sunt în tendințe în 2016 și mai aproape de sufletul domnilor.

tipuri_de_camasi_in_tendinte_8

DUNGI ORIZONTALE ȘI VERTICALE: Cămășile cu dungi sunt printre cele mai des întâlnite pe stradă. Ceea ce nu e neapărat un lucru bun, pentru că majoritate sunt cele boring, cu dungile alea simple, verticale, și plictisitoare! În 2016 se vor purta dungile orizontale, groase, pe cât posibil, sau cele verticale foarte subțiri, dar în alte nuanțe decât veșnicele negru, gri și alb.

tipuri_de_camasi_in_tendinte_9tipuri_de_camasi_in_tendinte_10

Materialele anului 2016 pentru bărbați:

BUMBAC: Pe cât posibil, e bine să purtăm cămăși din bumbac, atât noi, doamnele, cât și domnii. După cum știm, bumbacul lasă pielea să respire, e mai ușor de întreținut în timp și arată mult mai elegant.

tipuri_de_camasi_in_tendinte_11

DENIM: cămășile din denim sunt perfecte pentru atunci când vrei un look casual! Denimul este un material care nu se va demoda prea curând! În 2016 se vor purta toate tipurile de denim: ce prespălat, cel simplu, cel cu rupturi și cel alb .

Tipuri de cămăși:

ELEGANTE: fie că alegi o cămașă într-o singură nuanță sau una cu dungi, încearcă să alegi bumbac!

CASUAL: În această categorie întră cămășile în carouri, cămășile din denim, cămășile cu fermoar sau cămășile stil jachetă. Din ce în ce mai mulți bărbați preferă cămășile casual în locul hanoracelor sau a tricourilor. E de bine!

Cam atât despre cămăși și tendințe . Sper că ți-am oferit o direcție care să te ajute când faci shopping de cămăși, data viitoare!

Te invit sa faci cele mai optime alegeri pentru camasi barbatesti AICI

Sursa articol:
http://blog.fashionup.ro/2016/01/26/tendinte-camasi-barbatesti-in-anul-2016/

Share/Bookmark