Ia-ti o rochie de vis din dantela!

ia_ti_o_rochie_de_vis_din_dantela_1
 

O femeie puternica va dori sa iasa intotdeauna in evidenta si sa isi expuna atuurile in orice moment al vietii, mai ales daca acesta este unul atat de important! De aceea, astazi recomand atipicul: o rochie de cununie potrivita pentru o femeie moderna, cu atitudine!

Rochie StarShinerS Prestige Enchantment DarkBlue

Anul acesta culoarea albastra este pe val si nu poate fi nicicum ocolita! Fie ca e vorba de o rochie de dama de ocazie sau una de zi, culoarea albastra este potrivita pentru orice tinuta indiferent de ocazie. Eleganta este un atribut ce defineste culoarea, indiferent de textura materialului din care e realizata rochia. Albastrul il poti corela cu eleganta regala, cu manierele extravagante si cu nobletea. Se spune ca pana si culoarea te innobileaza… daca stii cum sa o porti.


ia_ti_o_rochie_de_vis_din_dantela_2

Culoarea albastra transforma orice rochie  intr-un item exceptional, potrivit pentru o ocazie speciala, demna de imortalizat! Daca tot vorbim de imortalizarea momentelor unice din viata noastra, albastrul arata minunat in poze si cu siguranta te vei bucura de alegerea facuta chiar si atunci cand peste cativa ani te vei uita impreuna cu familia ta peste poze.

Aceasta rochie de vis este realizata din dantela albastra cu textura florala, care ii ofera o anumita delicatete. Dantela este aplicata pe un material satinat nude, oferind iluzia unei siluete invesmantate delicat intr-o dantela fina… dand iluzia unei aparitii regale!

Modelul este relativ simplu: rochia este mulata pe corp, ajungand ca lungime pana deasupra genunchiilor. Manecile sunt 3/4, ceea ce o transforma intr-o rochie potrivita pentru o cuninie planificata la final de august sau chiar inceput de septembrie. Rochia StarShinerS Prestige Enchantment DarkBlue nu presupune un decolteu, insa decupajul pana sub umeri completat de o maneca 3/4, transforma rochia intr-o piesa exceptionala si unica!



 

Ce spui? Ai recomanda aceasta piesa unei prietene care isi planifica cununia civila in aceasta luna?

Prinde si tu cele mai bune oferte la rochii elegante online click aici

Sursa:
http://starsblog.ro/rochia-perfecta-pentru-o-cununie-civila-glam-go-blue/


Share/Bookmark