Tinute YOUNG pentru un look tineresc!

TINUTE-YOUNG

2 tinute pentru un look tineresc!


Nu-ti arata varsta cu tinutele YOUNG! StarShinerS ti-a pregatit ceva diferit de ce ai vazut pana acum. Stim ca nu iti lipseste atitudinea si de aceea te lasam sa te inspiri din noile creatii care vin ca o dedicatie pentru femeia puternica, energica si cu spirit mereu tanar.

Eu ti-am pregatit 2 outfit-uri, unul ce are in componenta o fusta si un top in dungi, iar celalalt cu o rochie. Toate cele 3 piese vestimentare sunt din colectia Young si sunt perfecte pentru a obtine un look tineresc si modern.


Tinuta 1


Bluza dama StarShinerS neagra cu dungi orizontale

Bluza asimetrica, in fata mai scurta si in spate mai lunga, din ponti roma cu print in dungi e ideala pentru tinute casual si smart casual. Arata superb atat in tinute cu blugi, cat si alaturi de o fusta creion sau in clos. Poate fi accesorizata cu un colier statement pentru un look aparte.

tinuta-din-colectia-young-2tinuta-din-colectia-young-3

Fusta in clos StarShinerS rosie

Fusta cu falduri din scuba crepe ascunde micile imperfectiuni, gen solduri mai mari. Se potriveste atat segmentului de cliente young, cat si celor ce adopta stilul office. Poate fi pata de culoare a unei tinute in culori neutre.

tinuta-din-colectia-young-4tinuta-din-colectia-young-5

Tenisi Fashion Spring White

Foarte comozi si moderni acesti tenisi cu talpa groasa sunt ideali pentru o tinuta casual. Au un calapod mic si, de aceea, recomand alegerea unei marimi mai mari decat cea pe care o porti in mod obisnuit.
tinuta-din-colectia-young-6tinuta-din-colectia-young-7
Completeaza-ti tinuta casual chic cu un rucsac alb cu design modern.




Tinuta 2


Rochie cu spatele gol StarShinerS neagra cu imprimeuri cu buline

Rochia din scuba crepe cu insertie din tul alb cu buline de catifea este ideala pentru un look casual chic, precum si pentru unul office. Fata este complet captusita pentru un mai mare confort la purtare.

tinuta-din-colectia-young-8tinuta-din-colectia-young-9

Geaca Top Secret S023702 Black

Geaca din imitatie de piele este un must have in orice garderoba. Poate fi integrata intr-o tinuta casual alaturi de o rochie creion din scuba crepe, intr-o tinuta office cu o camasa alba masculina si pantaloni din stofa, cu dunga si intr-o tinuta de seara cu o rochie lunga din matase pentru un look modern, dar elegant.

tinuta-din-colectia-young-10tinuta-din-colectia-young-11

Ti-as recomanda un rucsac negru si o pereche de bocanci cool pentru a-ti completa tinuta si a obtine un look all black foarte modern.

tinuta-din-colectia-young-12

Pe care dintre cele doua tinute o preferi?

NOU! YOUNG FASHION VEZI AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/2-tinute-pentru-un-look-tineresc/

Share/Bookmark