Tu ce rochie in stil grecesc alegi?

rochii_lungi_de_seara_in_stil_grecesc1

Descopera misterul zeitelor purtand cele mai frumoase rochii grecesti


Atunci cand te saturi de tinutele mundane, oricat de nobile si elegante ar fi, nu-ti ramane decat sa incerci un look de zeita purtand cele mai frumoase rochii grecesti. Pentru ca e printre putinele stiluri vestimentare care s-au pastrat de-a lungul timpului, si nu vorbim de cativa ani, ci de cateva mii, stilul grecesc, cu aerul sau aproape eteric, cu linii simple si fluide dispuse intr-o armonie perfecta, este alegerea ideala pentru evenimentele speciale ale acestei veri.


Tu ce rochie in stil grecesc alegi?


rochii_lungi_de_seara_in_stil_grecesc2rochii_lungi_de_seara_in_stil_grecesc3

Insa esti cu adevarat pregatita sa descoperi misterul zeitelor olimpiene, tainele frumusetii desavarsite care tulbura mintile muritorilor si pe ale capriciosilor zei deopotriva? Chiar daca nu esti pregatita, chiar daca simti fie si cea mai mica ezitare, nu te nelinisti. Iti vom povesti in articolul de astazi cum sa iti asiguri o aparitie demna de o zeita la petrecerile unde vrei sa faci o impresie excelenta.

Mai intai, trebuie sa stii ca exista o diversitate de modele de rochii grecesti, unele nu au bretele sau acopera doar un umar, altele au decolteu in V sau rotunjit la gat, insa ceea ce le confera gratie si personalitate este supletea croielii care, ajutata de fronseuri, drapaje si volane, accentueaza talia si alungeste silueta. Printre tinutele din noua colectie Miss Grey vei gasi cu siguranta cele mai frumoase rochii lungi elegante in stil grecesc, create special pentru ca tu sa descoperi zeita din tine.

Cu volane care urca senzual pe un umar si un adorabil peplum din voal (care modeleaza conturul siluetei, asemuindu-l unei clepsidre), rochia Bertha reinventeaza stilul grecesc datorita detaliilor originale, pastrand in acelasi timp cromatica specifica, datorita nuantei delicate de roz.

Si, pentru ca vechii greci erau mari iubitori ai culorilor vii, intense, regasesti in rochia Ema o nuanta irezistibila de rosu, care pune in valoare jocul reusit de volume si contururi al celor doua fuste suprapuse, una in clos si una cu volan asimetric.

rochii_lungi_de_seara_in_stil_grecesc4rochii_lungi_de_seara_in_stil_grecesc5


Ce accesorii se potrivesc la rochiile grecesti


Dupa ce ti-ai ales rochia greceasca preferata, e timpul sa gasesti acele accesorii care vor completa imaginea intr-un mod magulitor. Nu ezita sa-ti impodobesti tinuta cu coliere pretioase cu straluciri metalice, la baza gatului, bratari, daca forma decolteului iti permite, sau cu brose elegante, pentru mai multa autenticitate.

Nu te gandi sa porti pantofi cu rochiile grecesti, si nu doar pentru ca, in vremurile vechi, nu era tocmai neobisnuit ca grecii sa umble desculti toata viata, ci pentru ca astfel de rochii diafane vor arata impecabil doar cu sandale cu barete delicate, in nuante nude, aurii sau argintii.

Ah, si… nu uita de coafura. Joaca-te cu impletiturile, incearca un coc lejer si chiar bentite cu detalii pretioase, care vor intregi aspectul de zeita.

Rochii lungi de seara elegante - vezi oferta completa 

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/descopera-misterul-zeitelor-purtand-cele-mai-frumoase-rochii-grecesti/

Share/Bookmark